Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter

Havregryn

 

Havregryn er godt - både kogt og råt

Havregryn er en af de bedste og letteste kilder til fuldkorn og også til fiber. Det gælder, uanset om vi spiser havregryn rå med mælk, eller om de koges til grød først. Det bør vi udnytte i højere grad. Langt de fleste danskere får for få fibre og øvrige næringsrige dele fra fuldkorn.

Havregryn er ernæringsmæssigt det bedste morgenmadsprodukt, fordi det har et højt kostfiber- og fuldkornsindhold og et lavt indhold af sukker. Det gælder også, hvis du spiser det som havregrød. Desuden er havregryn 100 % fuldkorn, så hvis du spiser en stor portion havregryn på 75 g, har du faktisk spist den mængde fuldkorn, der anbefales af Fødevarestyrelsen som dagligt indtag.

altomkost.dk

   
       
ØKO. HAVREGRYN, FINT VALSEDE
Læs mere