Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter




 
 

GULERODSMUFFINS

Giver 20-24 stk

Dej
300 g mørk farin
2 dl smagsneutral olie, f.eks. solsikkeolie
4 store æg (ca. 400 g)
275 g stenformalet kagemel
8 g øko.bagepulver
3 g salt
5 g natron
5 g kanel
375 g groft revet gulerod
5 g vaniljesukker

Citroncreme
200 g flødeost
70 g flormelis
15 g citronsaft

Forvarm ovnen til 175 grader ved almindelig varme.
Farin og olie blandes, og æggene røres i et ad gangen. Rør grundigt.

Bland mel, bagepulver, salt, natron, kanel og vaniljesukker, og sigt blandingen i dejen.
Tilsæt gulerødderne og bland godt.

Hæld dejen i stive muffinforme af papir.
Bag dine gulerodsmuffins i ca. 15-18 min midt i ovnen.

Ingredienserne til citroncremen røres grundigt sammen, til massen er blank og glat.
Vent med at pynte med citroncremen til dine muffins er helt kolde.

Velbekomme!

Opskriften her er Knud Bjerrings og en "klassiker" fra BRØD & MAD FESTIVALEN  på Skærtoft Mølle.