Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter

PRØV OGSÅ
Spansk sommer
Sprøde brødtern til Cæsar salat
Sønderjysk rugbrødslagkage



 
 

FRENCH TOAST 

Smid aldrig brød væk, der er et par dage gammelt, bare fordi det har mistet lidt af sin fugtighed. Det kan bruges på mange gode måder." 

Richard Bertinet er en ildsjæl. Han brænder for at lære os at bage godt og sundt brød – med en knasende og sprød skorpe, som er dejlig at sætte tænderne i. Han viser og forklarer på en enkel måde, hvor nemt det i virkeligheden er at bage brød selv - og bruge hver en krumme!
Mød Richard Bertinet til Brød & Mad Festival på Skærtoft Mølle d. 31. August og 1. september 2013.


FRENCH TOAST a la Monsieur Bertinet

Tag 4 skiver gammelt brød.
Pisk 2 æg med 2 spsk sukker, 4 spsk mælk og et generøst drys stødt kanel.
Smelt lidt smør i en stor stegepande til det bruser.
Dyp brødet i æggeblandingen og steg det gyldent på begge sider.
Tag det op, lad det dryppe af på køkkenrulle og drys sukker på.

Opskriften her er fra Richard Bertinets bagebog:
Brød med bid i” (CRUST).