Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter




 
 

COURGETTESALAT MED PERLESPELT OG JORDNØDDER

4 personer

Ingredienser
3 dl perlespelt
2 courgetter
4 spsk jordnødder
1/3 potte frisk koriander
Sauce af 2 spsk jordnøddesmør
2 spsk sesamolie
2 spsk sojasauce
1½ spsk risvinseddike
1 spsk friskrevet ingefær
1 tsk sukker

Perlespelten skylles og koges i rigeligt letsaltet vand i 15-18 min., alt efter hvor meget bid du vil have i dine perler. Rør saucen sammen i en skål. Vend perlerne i saucen. Skær courgetterne i tynde bånd med kartoffelskrælleren eller i tændstiktynde strimler. Vend salaten rundt og drys med jordnødder og koriander.

Lav salaten på nykogte perler – varme eller kolde. Servér eventuelt til kylling eller grillede tigerrejer.

Opskriften er fra Irma Krydderiet, maj 2006. Se mere