Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter

PRØV OGSÅ
Spansk sommer
Sprøde brødtern til Cæsar salat
Sønderjysk rugbrødslagkage



 
 

BRUSCHETTE 

Bruschetta er – som spaghetti og pizza – lig med Italien. Perfekte som appetizers, som en lille forret eller som en frokostmad! Helt enkelt laver du bruschetta – bruschette, når der er mere end én - ved at gnide skiver af daggammelt brød med lidt hvidløg, og riste dem på panden i en god olivenolie Men der er masser af andre muligheder, for de små ristede brød kan toppes op på utroligt mange måder. Kun fantasien – og ens smag – sætter grænser!


BRUSCHETTE MED AVOCADO OG TOMAT

Skiver af daggammelt brød ristes i lidt olivenolie.
Avocadokød moses, smages til med hvidløg og citronsaft, og smøres på det ristede brød.
Skiver af gode, solmodne tomater lægges på mosen, der drysses med finthakkede skalotteløg og krydres med salt og peber.

Velbekomme!



Opskriften er fra bagebogen Hjemmebagt.