Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter

Bagværk

"Der er magi i korn. Når det står på marken, når kernerne bliver til mel i mølleriet, når melet æltes til dej, og dejen bages til brød. Magien er der hele tiden, også selv om alt, hvad der sker undervejs fra kerne til krumme kan forklares af videnskaben. Der er nemlig dette lille bitte ekstra, som beror på dagen i dag, vind og vejr, din egen sindsstemning og den levende gær eller surdej i melet. Det gør, at du aldrig kan være helt sikker på, hvordan du bliver belønnet for dine anstrengelser, når du transformerer det enkleste af det enkle: mel, vand, gær og salt til et duftende, sprødt og velsmagende brød."
Hanne Risgaard, Hjemmebagt
 
 
   
MED GÆR
 
  MED FORDEJ ELLER SURDEJ
 
  MED BAGEPULVER
 
         
     
UDEN HÆVEMIDDEL
 
  RESTER