Feedback

Din indkøbskurv er tom

kontakt
instagram
twitter


 

ANANASSALAT MED PERLER OG BLÅBÆR

Til 4 personer

100 g perlebyg
3 spsk olivenolie
1 spsk hvid balsamico
1 spsk koncentreret hyldeblomstsaft
salt og peber
1 moden og sød ananas, skåret i mundrette terninger
4 stængler bladselleri, skåret i ½ cm
store skiver
4 forårsløg, snittet fint
200 g blandet salat
250 g friske blåbær

Skyl perlerne grundigt og kog dem i rigeligt, letsaltet vand i ca. 18 min, til de er møre og har det bid, du foretrækker.
Sigt kogevandet fra, køl perlerne af under den kolde hane og lad dem dryppe godt af i en sigte.
Skær tre af de fire stængler bladselleri i ½ cm tynde skiver. Den sidste stængel skrælles i aflange bånd med en kartoffelskræller eller på mandolinjern.
Ryst en dressing af olie, balsamico og hyldeblomstsaft og smag til med salt og peber.
Bland de afkølede perler, ananas, den skiveskårne bladselleri og forårsløg, vend dressingen i salaten og stil den på køl i 30 min.
Arranger den blandede salat på et fad. Læg ananasperlesalaten over og pynt med blåbær og strimlede bånd af bladselleri

Opskriften er fra kogebogen Perler fra Skærtoft Mølle